Vakantiedialyse

Vakantiedialyse

English version: Holiday dialysis

25-8-2022 Vakantiedialyses in het buitenland zijn weer mogelijk. Vakantieplannen kunnen dus weer gemaakt worden. Wel raden we dialysepatiënten op dit moment nog af om op vakantie te gaan naar een land dat vanuit de Nederlandse overheid code oranje of rood heeft gekregen.

Ook als u dialyseert, kunt u op vakantie. Daar komt wel wat bij kijken, maar met een goede voorbereiding kunt u er gerust even tussenuit. Bent u in onze regio voor vakantie, zakenreis of familiebezoek? Dan bent u voor hemodialyse van harte welkom op onze centra in Utrecht en Amsterdam.

Bent u op zoek naar een dialysecentrum om tijdelijk te dialyseren? Dan kunt u voor hemodialyse terecht bij ons in het Gezondheidshuis in Utrecht of in het AMC in Amsterdam. U dialyseert op een afdeling die van alle gemakken is voorzien:

  • Comfortabele dialyseplaatsen
  • Gratis WIFI
  • TV en radio
  • Uitgebreide collectie tijdschriften en kranten

Goed bereikbaar

Onze centra zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Kijk voor een routebeschrijving bij onze locaties.

Tarieven dialyse

Als u hier tijdelijk dialyseert, geldt het zogenoemde passantentarief. De kosten van een dialysebehandeling vindt u in het overzicht passantentarief. 

Tips voor uw vakantie

Dianet werkt samen met de volgende organisaties en regelt hier de faciliteiten voor hemodialyse:

Dialyse op vakantie bij campingboerderij De Boergondiër
Hotelkamer en dialyseruimte bij de Boergondiër

Meer informatie

Hebt u vragen over dialyseren op vakantie? Neem telefonisch contact op via 030 880 8888 (servicedesk Utrecht) of mail naar servicedesk@dianet.nl.