Mijn Dianet

Mijn Dianet

In het digitaal patiëntenportaal MijnDianet kunt u uw eigen medische gegevens online bekijken. Zo blijft u op de hoogte van uw dialysebehandeling.

Hoe kan ik inloggen?

Doorloop onderstaande stappen bij de eerste keer inloggen.

1.    Neem contact op met Dianet via mijndianet@dianet.nl voor de aanvraag van een account. Vermeld hiervoor uw naam, BSN-nummer, e-mailadres en eventueel uw mobiele telefoonnummer in de mail. U kunt kiezen of u de code via e-mail of via sms wilt ontvangen. Vervolgens maken wij een account voor u aan.

2.    U ontvangt een welkomstmail op het e-mailadres dat u heeft doorgegeven. In deze mail staat uw gebruikersnaam en een link. Door op de link te klikken komt u op een scherm waar u een verificatiecode in moet vullen. Deze verificatiecode is naar uw e-mail of via sms naar uw mobiele telefoon verstuurd op het moment dat u op de link klikte. Ziet u de e-mail niet? Kijk dan in uw spam box.

3.    Vul de verificatiecode in en klik op ‘volgende’.

4.    Vervolgens komt u op een scherm waar u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Vul uw zelfgekozen wachtwoord in en klik op ‘wachtwoord wijzigen’.

5.    Hierna komt u automatisch op de startpagina van MijnDianet.

6.    U bent nu voor de eerste keer ingelogd op MijnDianet.

Wat is MijnDianet

Wij willen u graag goed op de hoogte houden van uw dialysebehandeling. Dan kunt u namelijk zelf meedenken en meebeslissen. We noemen dat zelfregie. Daarom is het mogelijk om via MijnDianet inzicht te krijgen in de gegevens van uw medisch dossier. Via dit portaal kunt u uw eigen medische gegevens online bekijken. Dat gebeurt allemaal op een veilige manier. 

Meer over dit onderwerp