Dianet in beeld

Dianet in beeld

25 juni 2021

Afgelopen zondag 13 juni zijn onze Dianet-verpleegkundigen in het zonnetje gezet in het SBS6-programma 'De Helden van Nu'. De uitzending wordt herhaald op zaterdag 19 juni om 11.00 uur bij SBS6 en om 12:30 bij Net5.

TV-opname op het Gezondheidshuis

SBS6 heeft Dianet enige tijd geleden benaderd om deel te nemen aan het televisieprogramma ‘De Helden van Nu’, waarin coronahelden in de bloemetjes worden gezet en er een kijkje wordt gegeven in de keuken van zorginstellingen. Dianet wilde deze gelegenheid aangrijpen om zo haar waardering voor haar collega’s te uiten en ze te bedanken voor hun tomeloze inzet afgelopen maanden.

De opnames zijn eind mei gemaakt in het Gezondheidshuis in Utrecht en bij de dialysehub in Brummen. Het programma wordt gepresenteerd door Nance Coolen, bekend van programma’s als Lingo, Popstars en Sterren Dansen op het ijs.

In de aflevering krijgen dialyseverpleegkundigen Aad Vos en Marina Macey symbolisch een prachtige bos bloemen overhandigd en zien we het dagelijks reilen en zeilen van onze dialysecentra en dialysehubs. We horen van twee patiënten hoe blij zij zijn met Dianet en de hulp van Aad en Marina bij hun dialysebehandeling.

 

  • Klik hier om de film over Dianet te bekijken.