Eerste nieuwsbrief voor patiënten

Eerste nieuwsbrief voor patiënten

02 november 2017

In oktober verscheen de eerste editie van de digitale nieuwsbrief voor patiënten. Hierin lezen onze patiënten en hun naasten alles wat voor hen interessant is: nieuws over Dianet en dialysezorg, achtergrondverhalen en tips. De nieuwsbrief komt drie keer per jaar uit. Patiënten die een emailadres hebben opgegeven, ontvangen het nieuws automatisch in hun mailbox.

voorkant eerste digitale nieuwsbrief voor patienten

In deze eerste editie een update over de nieuwbouw van het dialysecentrum in Utrecht en een artikel over de manieren waarop patiënten hun ervaringen met onze zorg kunnen delen. Ook bevat de nieuwsbrief een achtergrondverhaal over het belang van zuiver water voor dialysebehandelingen. Verder maakt u kennis met de (inmiddels niet meer zo) nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad Bert van Herk. De artikelen verschijnen ook op onze website.

Digitaal

Alle patiënten waarvan het mailadres bij ons bekend is, hebben de nieuwsbrief in hun mailbox ontvangen. De patiënten van wie we geen mailadres hebben, ontvangen de nieuwsbrief éénmalig per post.

Blijf op de hoogte

Bent u patiënt en wilt u de nieuwsbrief blijven ontvangen? Als u deze eerste nieuwsbrief via de mail hebt ontvangen, hoeft u niets te doen. Hebt u wel een mailadres, maar deze eerste editie niet gekregen? Geef uw mailadres dan aan ons door via med.secret@dianet.nl of 030-880 8329. Hebt u geen mailadres? Misschien is er een familielid, vriend/vriendin of kennis aan wie we de nieuwsbrief kunnen mailen. We gebruiken het emailadres alleen om u te informeren over zaken die voor u belangrijk zijn.

Geen patiënt, toch een nieuwsbrief

Bent u (nog) geen patiënt? Ook dan kan de nieuwsbrief interessant zijn voor u. We delen namelijk regelmatig achtergrondartikelen en tips en schrijven over ontwikkelingen binnen de dialysezorg. Meld u aan voor de nieuwsbrief op onze homepage.

Wat vindt u?

We horen graag wat u van de nieuwsbrief vindt! Bel of mail ons gerust via communicatie@dianet.nl of 030-880 8888.