Huybert van Eck aangesteld als lid Raad van Toezicht Dianet

Huybert van Eck aangesteld als lid Raad van Toezicht Dianet

24 februari 2020

Persbericht

Op donderdag 6 februari jl. is drs. H.A. (Huybert) van Eck (1961) aangesteld als lid van de Raad van Toezicht van Dianet. Hij vervangt Jolanda van Bussel die jaar 8 jaar lid van de Raad van Toezicht is geweest.

Van Eck heeft een medische achtergrond. Hij werkt op dit moment vanuit zijn eigen bedrijf CarpeNexus in verschillende toezichthoudende functies, in diverse interim en programmatische functies en als intermediair tussen de gezondheidszorg en andere bedrijfstakken. Naast ruime ervaring als toezichthouder heeft hij uitgebreide bestuurlijke en managerial ervaring in de ziekenhuiswereld en de zakelijke dienstverlening. Zijn brede ervaring op het gebied van toezicht en besturing binnen de gezondheidszorg neemt hij mee als lid van de Raad van Toezicht van Dianet.

“Bij Dianet kom ik bij een organisatie terecht, die mensen met een gebrekkige of afwezige eigen nierfunctie wil helpen zolang mogelijk in hun eigen kracht te laten functioneren. Als geneeskunde student was ik actief op de afdeling Niertransplantatie van het toenmalige AZG. In de rol van toezichthouder bij Dianet is voor mij inhoudelijk de cyclus weer rond. Ik verheug me op een goede en prettige samenwerking met de Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur en de gehele organisatie van Dianet”, aldus Van Eck.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie, neem contact op met de afdeling Communicatie via: communicatie@dianet.nl of telefoonnummer: 030 880 8888.

Huybert van Eck