Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 28

11 december 2017

Succesvolle deelname Nursing Experience

Samenvatting
Wij kijken terug op een geslaagde deelname aan de Nursing Experience 2017. Onze stand werd door ongeveer tweeduizend aanwezigen bezocht.
Meer informatie
28 november 2017

Bezoek onze stand op de Nursing Experience

Samenvatting
Dianet is met een stand in zaal New York aanwezig op de Nursing Experience 2017. Dit tweedaagse evenement voor verpleegkundigen vindt plaats op 6 & 7 december in de ReeHorst in Ede.
Meer informatie
voorkant eerste digitale nieuwsbrief voor patienten
02 november 2017

Eerste nieuwsbrief voor patiënten

Samenvatting
Drie keer per jaar ontvangen onze patiënten een digitale nieuwsbrief. De eerste verscheen oktober 2017. In de nieuwsbrief lezen onze patiënten en hun naasten alles wat voor hen interessant is: nieuws over Dianet en dialysezorg, achtergrondverhalen en tips. De nieuwsbrief komt drie keer per jaar uit. Alle patiënten die hun mailadres hebben opgegeven, ontvangen de nieuwsbrief automatisch.
Meer informatie
31 oktober 2017

Nefroloog Neradová van start bij Dianet

Samenvatting
Per 1 november 2017 start nefroloog Aegida Neradová bij Dianet. Zij zal met name op de locatie Amsterdam werkzaam zijn op de predialyse polikliniek en binnen het aandachtsgebied hemodialyse.
Meer informatie
VGZ en Dianet maken zorgafspraken
02 oktober 2017

Dianet en VGZ maken afspraken over thuisdialyse

Samenvatting
Voor het jaar 2018 hebben coöperatie VGZ en expertisecentrum voor dialysezorg Dianet wederom een contract afgesloten, zodat thuisbehandeling voor VGZ-verzekerden mogelijk is. Bij thuisdialyse kan de patiënt op een zelf gekozen moment in de thuisomgeving dialyseren, waardoor hij minder gebonden is aan het ziekenhuis.
Meer informatie