Nefroloog Neradová van start bij Dianet

Nefroloog Neradová van start bij Dianet

31 oktober 2017

Per 1 november 2017 start nefroloog Aegida Neradová bij Dianet. Neradová zal met name op de locatie Amsterdam werkzaam zijn op de predialyse polikliniek en binnen het aandachtsgebied hemodialyse.  

In de afgelopen vijf jaar is zij werkzaam geweest als nefroloog in het VUmc en in het Niercentrum aan de Amstel. De opleiding Nefrologie volgde zij binnen de Noord West Ziekenhuisgroep en het VUmc.  Ook heeft zij als arts-assistent in Paramaribo gewerkt en als nefroloog op Bonaire.

"Van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en ik wilde al vroeg dokter worden. De keuze is uiteindelijk op Nefrologie gevallen omdat het bij uitstek een specialisme is waarbij mensen langdurig begeleid worden. Ik maak graag deel van dat traject uit.

Bij Dianet staat chronische zorg op de voorgrond en daarbij de continuïteit van de begeleiding door betrokken en integer personeel. Dit past bij mijn persoonlijke kernwaarden. Ik hoop in de toekomst innovatie te kunnen brengen met name op het gebied van onderzoek. Ik ben op dit moment bezig met een promotie onderzoek naar vaatverkalking en de rol van verschillende fosfaatbinders.

Tot ziens bij Dianet!"

Meer over dit onderwerp

Trefwoorden