Onze website is vernieuwd!

Onze website is vernieuwd!

07 november 2016

Vanaf vandaag is onze nieuwe website live! De nieuwe site geeft een completer beeld van onze zorgverlening, samenwerkingsmogelijkheden, de mensen die hier werken en waar we als organisatie voor staan. Een moderne site met een vernieuwde vormgeving die beter aansluit bij het werk dat we doen en de organisatie die we zijn. 

Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om dialysepatiënten de best passende zorg te geven. Veel van deze verhalen zijn het waard om te delen.  Daarom brengen we echte patiënten en echte zorgverleners in beeld. Bovendien laten we hen hun eigen verhaal vertellen. Zo leest u bijvoorbeeld hoe thuishemodialysepatiënt Gerrie van Veenendaal tot haar behandeling is gekomen en waarom nefroloog Gerben van Boekel graag voor Dianet wilde werken.

Meer online voor patiënten

Voor (toekomstige) patiënten hebben we alle behandelingen en onze zorgverlening in beeld gebracht. Geïnteresseerden kunnen via een online formulier onze brochures bestellen. Ook kunnen patiënten online een compliment of klacht doorgeven. Patiënten van buiten Dianet die hier tijdens hun vakantie willen dialyseren, kunnen online een dialyseplaats voor vakantiedialyse reserveren.

Zorgprofessionals en werkzoekenden

Daarnaast krijgen bezoekers een beter beeld van Dianet als mogelijke samenwerkingspartner en werkgever. De samenwerking met ziekenhuizen, zorginstellingen en andere partijen zoals vakantieaanbieders, is uitgebreid toegelicht. Er is een rubriek Werken bij Dianet, met een overzicht van alle vacatures en ervaringsverhalen van medewerkers. Ook de cursussen over dialysezorg van Dianet Opleidingen komen in beeld: zo krijgt u een overzicht van alle cursussen die we organiseren en laten we u kennismaken met onze trainers. Bovendien kunnen geïnteresseerden zich direct via de site inschrijven.

Benieuwd naar uw mening

Uiteraard horen we graag wat u van de nieuwe site vindt. Heeft u vragen, tips, suggesties of opmerkingen? Neem contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@dianet.nl.