Leven lang leren

Leven lang leren

In onze cursussen staan jouw ontwikkeling en groei als zorgprofessional centraal. Je ontwikkelt vaardigheden en competenties die een stevige basis geven om je vak uit te oefenen. Opgedane kennis pas je meteen toe in de praktijk. Of je nu verpleegkundige, dialyse assistent of teamleider bent, wij bieden cursussen die aansluiten bij jouw wensen en ambities.

We creëren een zo goed mogelijk leerklimaat. Dit doen we door de nieuwste didactische inzichten te gebruiken. Concreet betekent dit 'blended leren': E-learning in combinatie met praktijkgericht en waar mogelijk direct op de werkvloer leren. E-learning geeft de mogelijkheid om de theorie plaats- en tijdonafhankelijk te leren.

Breed aanbod

De cursussen die we intern aanbieden lopen uiteen van actuele medische ontwikkelingen, zoals een lezing over ANCA vasculitis en de ziekte van Goodpasture, tot het verdiepen en verbreden van vaardigheden die de basis vormen in je dagelijkse werk. Denk hierbij aan het voldoen aan het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie, bekwaam blijven in voorbehouden en risicovolle handelingen, zelfmanagement bij dialyse en persoonlijke effectiviteit.

CanMEDS-rollen

Al onze cursussen zijn ontworpen vanuit de CanMEDS-rollen, een internationaal competentiemodel. Met ons cursusaanbod kun je aan elke rol of competentie werken. Zo kun je gericht kiezen. De CanMEDS-rollen sluiten aan bij het kwaliteitsregister V&V.

Professionalisering op maat

Dianet Opleidingen ondersteunt en begeleidt ook bij professionalisering op maat bij contractziekenhuizen. Denk aan de jaarlijkse LTHDO-dag en bijscholing.

Meer informatie en contact

Heb je vragen over onze interne opleidingen of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via 030 880 8145 of opleidingen@dianet.nl.  

Onze algemene leveringsvoorwaarden vind je hier.  

Afbeelding logo Dianet Opleidingen