Organisatie

Organisatie

Dianet is een privaatrechtelijke stichting en behoort als zelfstandig dialysecentrum tot de categorale ziekenhuizen. De statutaire hoofdvestiging bevindt zich in Utrecht.

Missie

Dianet verbetert de kwaliteit van het leven van mensen die geraakt worden door nierfalen en moeten dialyseren. Vanuit geregisseerd partnerschap verbinden wij onze expertise en professionaliteit aan de eigen regie en capaciteiten van zowel de patiënt als de directe (gezins)omgeving. Zo bieden wij duurzaam passende zorg.

Visie

Dianet is de aangewezen organisatie om dialyse, op veilige en passende wijze, te verplaatsen naar de thuissituatie. Wij doen dat vanuit het solide fundament van onze  dialysecentra in Amsterdam en Utrecht waar respectievelijk academische dialysezorg en operational excellence centraal staan. Wij gaan hiervoor duurzame samenwerkingsrelaties aan met nefrologen en ziekenhuizen voor wie wij de natuurlijke professionele partner zijn op het gebied van thuisdialyse. Wij empoweren zowel onze patiënten als medewerkers en innoveren onze dienstverlening om de kwaliteit van het leven van de patiënt en zijn leefomgeving maximaal te bevorderen. Wij leveren topzorg tegen concurrerende en kostendekkende tarieven. Voor onze gepassioneerde en professionele medewerkers zijn wij een aantrekkelijke werkgever en bieden wij de beste werkomgeving.

Kernwaarden

De kernwaarden die wij willen benadrukken in het kader van onze strategische opdracht zijn: respectvol, verantwoordelijk, deskundig en innovatief.

Organogram

De organisatie is schematisch weergegeven in een organogram.